2295 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

26 June 2018 Shpërndaje:

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, takohet me Përfaqesues të Komitetit Holandez të Helsinkit

26.06.2018, Prishtinë. Drejtori I Përgjithshëm I Shërbimit Korrektues të Kosovës z. Nehat Thaçi u takua sot me Përfaqesuesit e Komitetit Holandez të Helsinkit ku diskutuan çeshtje të ndryshme si dhe bashkëpunimin në të ardhmën për zhvillimin e mëtutjeshëm të Qendrës Korrektuese në Lipjan. 

Drejtori I Përgjithshëm shprehu gatishmërinë qe ky bashkepunim të vazhdoj.

E ndërsa përfaqesuesit e ketij komiteti pasi u ndanë të kënaqur me të arriturat e SHKK-së, vazhdojnë vizitën edhe në Qendrën Korrektuese për të Mitur në Lipjan për të u njohur më afër me kushtet që ofron ky institucion për kategoritë e të burgosurve të vendosur atje.

Kthehu tek lajmet
Website Security Test