449 - Lajmet | SHKK

LAJMET

10 September 2018

Ambasadori Delawie viziton Shërbimin Korrektues të Kosovës

10.09.2018, Prishtinë. Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë, z. Greg Delawie zyrtarisht vizitoi Sherbimin Korrektues të Kosovës me …

Lexo më shumë

04 September 2018

Formohet Shoqata e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës

Prishtinë 04 Shtator 2018, Sot nga Grupi punues në Shërbimin Korrektues të Kosovës , u formua Shoqata e Grave të Shë…

Lexo më shumë

27 August 2018

Njoftim për Opinionin

Prishtinë, 27.08.2018 - Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin se i paraburgosuri me inicialet I.K, i lindur me 22.11.1987, n…

Lexo më shumë

07 August 2018

Një Delegacion i Lartë i SHKK-së po qëndron në vizitë zyrtare 10 ditore në SHBA

07.08.2018. Delegacioni i Lartë i Shërbimit Korrektues të Kosovës udhëhequr nga Drejtori i Përgjithshem Nehat Thaç…

Lexo më shumë

28 June 2018

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, takon Koordinatorët Kombëtar për çeshtje te ektremizmit të dhunshëm në Shqipëri dhe në Kosovë.

28.06.2018.Prishtina. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korretues të Kosovës , z.Nehat Thaçi, u takua sot më Ko…

Lexo më shumë

27 June 2018

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së takon Gjeneral Major Orr, nga Garda Kombëtare e Shtetit të IOWA-së si dhe Përfaqësues të ICITAP

27.06.2018.Prishtinë. Drejtori i Përgjithshëm I Shërbimit Korrektues të Kosovës z. Nehat Thaçi, u takua sot m&eum…

Lexo më shumë

26 June 2018

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, takohet me Përfaqesues të Komitetit Holandez të Helsinkit

26.06.2018, Prishtinë. Drejtori I Përgjithshëm I Shërbimit Korrektues të Kosovës z. Nehat Thaçi u takua sot me P&…

Lexo më shumë

30 May 2018

Komunikatë e Përbashkët për Media / Shërbimi Korrektues i Kosovës dhe Policia e Kosovës realizojnë operacion të përbashkët bastisjeje në Q.K.Dubravë

Prishtinë 30 maj 2018, Shërbimi Korrektues i Kosovës në koordinim të plotë me Policinë e Kosovës kanë rea…

Lexo më shumë

21 May 2018

Sqarim për Opinionin

Prishtinë, 21.05.2018 - Shërbimi Korrektues i Kosovës, në lidhje me disa shkrime në media të shkruara dhe elektronike, p…

Lexo më shumë

16 May 2018

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës z.Nehat Thaçi takohet me përfaqësues të KMDLNJ-së

16.05.2018. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës z.Nehat Thaçi priti në takim përfaqesu…

Lexo më shumë

04 May 2018

Një vit nga hapja e Qendrës Edukativo-Korrektuese në Lipjan

04.05.2018. Sot u shënua një vjetori I hapjes së Qendrës Edukativo Korrektuese në Lipjan si njëri nga sukseset e SHKK-s&…

Lexo më shumë

02 May 2018

Parandalohet hyrja e narkotikëve ne Q.P. Lipjan

02.05.2018. Gjatë kontrollit të vizitorëve përkatësisht rrobave të sjellura nga familjari J.L për të paraburgo…

Lexo më shumë

24 April 2018

Vazhdon puna praktike e Studentëve të SHKK-së në Drejtorinë Qendrore

24.04.2018, Prishtinë. Është duke vazhduar puna praktike e studentëve të vitit të katërt nga Fakulteti i Siguris&eu…

Lexo më shumë

15 April 2018

Parandalohet hyrja e narkotikëve ne Q.K.Dubravë

15.04.2018. Në Qendrën Korrektuese në Dubravë përkatësisht në Sallën e Vizitave është parandaluar q&…

Lexo më shumë

09 April 2018

Vazhdojnë trajnimet profesionale të Stafit Korrektues të Shërbimit Korrektues të Kosovës

09.04.2018. Në kuadër të bashkëpunimit të Sherbimit Korrektues të Kosoves dhe Forcave Shumëkombeshe Paqruajtese t&e…

Lexo më shumë

05 April 2018

Të Miturit e QEK në Lipjan në Teatrin ODA

05.04.2018 Në kuadër të programeve për të miturit me masë edukuese korrektuese për riedukimin dhe risocializimin e …

Lexo më shumë

03 April 2018

Vazhdon avansimi profesional i Stafit të Shërbimit Korrektues të Kosovës

03.04.2018. Prishtinë. Në mbështetje të projektit “Rritja e mbrojtjes së të drejtave të njeriut të t&eum…

Lexo më shumë

21 March 2018

Gjyqtarë të posa emruar vizitojnë Burgun e Sigurisë së Lartë

21.03.2018. 49 gjyqtarë të posa emruar vizituan sot Burgun e Sigurisë së lartë për të u njohur me punën e Sh&e…

Lexo më shumë

16 March 2018

Çertifikohen 13 Zyrtarë Korrektues për menaxhimin e të burgosurve të kategorive të ndryshme

16.03.2018.Janë çertifikuar në AKSP-Vushtrri 13 Zyrtarë Korrektues për menaxhimin e te burgosurve të kategorive të…

Lexo më shumë

01 March 2018

Certifikohen 21 Zyrtarë Korrektues të njësisë se reagimit të shpejt

01.03.2018. Sot u certifikuan 21 Zyrtarë Korrektues të cilët tani jane pjese e njësisë se reagimit të shpejt.  Tra…

Lexo më shumë

28 February 2018

Një delegacion i lartë i Bashkimit Evropian, viziton Shërbimim Korrektues të Kosovës

28.02.2018. Ushtruesi i Detyrës së Drejtorit të Përgjithsëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës z. Rasim S…

Lexo më shumë

28 February 2018

Me vendim të Ministrit të Drejtësisë, z.Rasim Selmani emërohet Ushtrues Detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të SHKK-së

28.02.2018. Pas pensionimit të z. Sokol Zogaj , me vendim të Ministrit të Drejtësisë z.Abelart Tahiri, u emrua Ushtrues detyr…

Lexo më shumë

13 February 2018

Forcat e Sigurisë së Kosoves vizitojnë të miturit në Qendrën Edukativo – Korrektuese dhe Qendrën Korrektuese për të Mitur në Lipjan

Lipjan: 13.02.2018 . Përfaqesuesit e FSK-se vizituan të miturit me masë edukativo-korrektuese të vendosur në Qendren Edukativ…

Lexo më shumë

08 February 2018

Parandalohet futja e narkotikëve në Qendrën Korrektuese në Dubravë

08.02.2018. Q.K. Dubravë. Sot në Qk.Dubravë gjatë bastisjes se vizitorit R.B. i është gjetur lëndë narkotike n…

Lexo më shumë

29 January 2018

Parandalohet futja e narkotikëve në Qendrën Korrektuese në Dubravë

29.01.2018. Q.K.Dubravë. Dje me 28 Janar 2018, gjatë kontrollit të vizitorëvë në Qendrën Korrektuese në Dubrav…

Lexo më shumë

19 January 2018

Parandalohet futja e narkotikëve në Qendrën Korrektuese në Dubravë

19.01.2018. Dje me 18.01.2018 në Qendren Korrektuese në Dubravë është zbuluar dhe parandaluar nga Zyrtaret Korrektues nje sas…

Lexo më shumë
Website Security Test